Badge

Monex BMO Securities: Euro Markten Sterk door Stijging Onedele Metalen, Yen Daalt

Top Quote Nikkel steeg gedurende het einde van vorige week, hetgeen een positief effect had op de Europese aandelenmarkten. De yen bereikte het laagste punt deze maand, terwijl de Japanse aandelenmarkten omhoog spurten en de winst in Filipijnse presidentsverkiezingen door een harde burgermeester een positief effect had op de peso. End Quote
 • (1888PressRelease) May 20, 2016 - Desondanks is het algemene marktsentiment is nauwelijks positief. De lager dan verwachtte groei in de leidende economieŽn van de wereld hebben aandelenmarkten wereldwijd negatief beÔnvloed. De industriŽle productiviteit van zowel Frankrijk als Duitsland is gedaald, hetgeen negatieve gevolgen had voor de BCI gedurende afgelopen week, tegenover bemoedigende signalen de maand ervoor.

  "Zorgen over de macro-economische groei komen opnieuw boven drijven", zegt Anthony Russell, Senior Vice President van Monex BMO Securities. "We verwachten echter dat de aandelen zullen herstellen, zoals ze altijd doen. Dit is niet van invloed op de langer termijn posities."

  Na een indrukwekkende run, waarbij een sterke waarderingen zijn neergezet gedurende het afgelopen jaar, zakte de Maleisische ringgit 0,8% ten opzichte van de dollar-- de grootste daling onder de wereldwijde valuta - de lagere prijzen voor ruwe olie zijn debet aan een somber economisch vooruitzicht. De Zuid-Koreaanse won daalde 0,55% terwijl de Filipijnse peso 0,72% steeg.

  De yen daalde met 0,4% ten opzichte van de dollar naar het laagste punt sinds vorige maand, terwijl de AUD er bijna een half procentpunt bij kreeg.

  http://www.monexfinancial.com

  ###
space
space
 • FB Icon Twitter Icon In-Icon
Contact Information